Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkompott med kardemummakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äpple, kardemumma och kanel i god förening. Perfekt dessert att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala kärna ur och skär äpplena i klyftor. Snitta vaninljstången och skrapa ur fröna. Lägg äppelklyftorna i en kastrull. Tillsätt vaniljstång och vaniljfrön, kanelstång, socker och calvados. Koka upp och sjud äpplena utan lock tills de mjuknat. Låt kallna.
  2. Blanda samman ingrediensrena till kardemummakrämmen. Servera till äppelkompotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.