Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkräm med limeyoghurt och honung

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Med kanel, lime och lite yoghurt kan till och med en äppelkräm bli en festdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ingredienserna till youghurten. Lå stå i kylen.
  2. Skala och kärna ur äpplen och skär dem i klyftor. Lägg dem i en kastrull med vattnet och pressa över limen med händerna.
  3. Tillsätt socker, kanelstång och kardemumma och koka äpplena mjuka, vilket tar ca 5 minuter. Häll i potatismjölsredningen och låt krämen få ett uppkok.
  4. Ta genast av den från värmen och låt svalna lite innan den serveras med yoghurten. Vanlig mjölk går också bra att servera till.
  5. Biscotti eller andra skorpor är också gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.