Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsaft

 
  • Serverar: 10-20 portioner
Skriv ut

Passar bra som måltidsdryck

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och låt kallna, blanda i vinsyra och bensoat.
  2. Skölj och skär äpplena i bitar. (Gör inget om det kommer med kärnor) Slå vattnet över äpplena och låt stå i 3 dygn
  3. Sila sedan saften och rör i sockret. Slå upp på flaskor, gärna petflaskor, då går det bra att frysa saften.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.