Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk köttgryta med frukt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag använde fläskfilé när jag gjorde det här receptet (för att det går snabbare). Grytan innehåller både ananas, mango och russin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2x2 cm stora bitar. Hacka löken. Bryn köttet i smör. Lägg över i en gryta. Fräs lök och curry i smör några minuter och lägg över i grytan. Tillsätt salt, peppar, köttfond, vatten och grädde.
  2. Koka under lock tills köttet är mört, ca 40 min. Skala ananas och mango. Skär frukten i strimlor. Lägg ner russin och frukt i grytan. Koka ytterligare ca 5 min. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.