Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och limepaj

 
Skriv ut

En fräsch och god paj. Serveras gärna med lite glass eller grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa eller mixa sönder kexen. Smält margarinet och häll det över kexsmulorna och blanda ihop till en fast massa.
  2. Klä en pajform ca 25 cm i diameter med kexblandningen och låt det kallna.
  3. Vispa lätt ihop ägg, socker och crème fraiche. Tillsätt rivet skal och saft från apelsinerna och citronen. Rör blandningen slät och häll den i pajskalet.
  4. Grädda pajen i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Låt pajen svalna.
  5. Garnera med limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.