Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och mandarinsill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den godaste sill jag smakat. Frisk, fräsch & spännande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ingredienserna till lagen och låt den svalna.
  2. Varva lök, sillbitar, apelsinskivor, mandarinskivor och kryddor i två burkar eller en stor bunke. Häll över lagen. Sätt på lock och låt stå i kylen ca 1 dygn innan servering. Blir godare efter 2 dygn :-)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pajkulan 19 december 2012

    Provade den här sillen förra året, hittade ingen mandarin i butiken så jag körde med clementin. Fick mycket goda betyg av släkten. Provas i år igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.