Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsmör med rosmarin

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Rosmarin och apelsin är en spännande smakkombination till grillade grönsaker, kyckling och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smöret med elvisp. Tillsätt oljan och vispa tills det blir vitt och fluffigt.
  2. Skala och finhacka vitlöken. Rör ner den i smöret tillsammans med rosmarin, salt, peppar, honung och balsamvinäger. Vispa 2 minuter.
  3. Tillsätt apelsinskal och apelsinsaft och fortsätt att vispa ytterligare en minut. Ställ kallt och ta fram i god tid före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.