Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitägg i form

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Läcker ägglåda som ska ätas nylagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Hårdkoka äggen 8-10 min. Spola dem kalla. Skala dem och skär dem i skivor. 2. Blanda samman kaviar, grädde, dill och lök. 3. Smörj en ugnssäker form. Varva äggskivor och kaviargrädde i formen. Översta lagret ska vara äggskivor. 4. Lägg på smöret i klickar och strö skorpmjöl över. 5. Grädda lådan i 225* ca 20 min eller tills den fått läckert guldgul färg.
  2. Severas med grovt knäckebröd med smör och öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.