Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk fläskfilé med god sås.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Servera gärna rätten med pasta eller kokt ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filén med ingefära, salt och peppar. Bryn den i smör i en stekpanna. Häll lite vatten i stekpannan. stick in en köttermometer i filén och lägg på ett lock. Stek i ca 20 min, när termometern visar 70° är filén klar.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen i en traktörpanna för ett uppkok och håll den sedan varm. Skär upp köttet i tunna skivor och häll såsen över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sanjer 9 februari 2011

    Väldigt gott. Jag tycker om mycket ingefära och tag extra mycket av detta. Tillsammans med chilin blev det kryddigt och gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.