Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-5 portioner
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna i smör i några minuter. Dra pannan från värmen..
  2. Strimla paprikan samt hacka löken och purjolöken. Häll oljan i en wokpanna. Fräs grönsakerna och tillsätt majs, buljong och stekta kycklingfiléer. Låt småkoka på svag värme i 8 - 10 minuter. Tillsätt väl ansade böngroddar och grädde.
  3. Smaka av med soja och de olika kryddorna. Strö över jordnötterna och bladpersiljan. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 26 maj 2008

    Vad gott det var! Vi hade i lite kokosmjölk också! Hittade tyvärr ingen asiatisk krydda i affären men hade någon mix hemma på påse som dög bra! Är dock nyfiken på den där asiatiska! /Bodilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.