Stek kycklingfiléerna i smör i några minuter.
Dra pannan från värmen..
Strimla paprikan samt hacka löken och purjolöken.
Häll oljan i en wokpanna. Fräs grönsakerna och tillsätt majs, buljong och stekta kycklingfiléer. Låt småkoka på svag värme i 8 - 10 minuter. Tillsätt väl ansade böngroddar och grädde.
Smaka av med soja och de olika kryddorna. Strö över jordnötterna och bladpersiljan. Servera med ris och sallad.
Vad gott det var! Vi hade i lite kokosmjölk också!
Hittade tyvärr ingen asiatisk krydda i affären men hade någon mix hemma på påse som dög bra! Är dock nyfiken på den där asiatiska!
/Bodilla
Vad gott det var! Vi hade i lite kokosmjölk också! Hittade tyvärr ingen asiatisk krydda i affären men hade någon mix hemma på påse som dög bra! Är dock nyfiken på den där asiatiska! /Bodilla