Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatiska fiskbiffar med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chili, koriander och citrongräs ger fiskbiffarna en underbar asiatisk smak. Om du inte har fisksås hemma kan du använda japansk ljus soja eller sweet chilisås som dressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Finhacka citrongräs, chili och koriander. Lägg allt i en bunke och rör ner ägg och salt.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka smeten i små biffar i pannan. Stek på medelvärme och vänd när det blivit en fin stekyta. Stek ca 2 minuter per sida.
  4. Blanda sweet chilisås, fisksås och vatten till en dressing.
  5. Servera fiskbiffarna med ris, isbergssallad, limeklyftor, dressingen och färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.