Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Auberginetacos med fetaost och pinjenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ni måste bara prova dessa grymma och goda tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär auberginen i tunna skivor och lägg på en ugnsplåt, pensla dem med lite olivolja, salta och peppra. Rosta aubergineskivorna i ugnen i ca 30 minuter, tills de fått ordentligt med färg och känns lite krispiga. Låt svalna lite.
  3. Rosta nötterna med en nypa flingsalt i en torr och het kastrull.
  4. Vik varje aubergineskiva och fyll med en skiva fetaost, pinjenötter och koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.