Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bär med söta oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda men gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp socker och vatten. Låt kallna. Strimla oliverna tunt. Lägg dem i den kalla sockerlagen. Låt dra minst 30 min.
  2. Mascarponekräm: Blanda mascarpone och grädde i en bunke. Dela och skrapa ur vaniljstången. Blanda ner fröna i osten och smaka av med sockret.
  3. Blanda rivet limeskal med socker. Klyfta jordgubbarna och blanda med blåbär och hallon. Vänd ner limesockret. Lägg upp bären i djupa tallrikar. Ta upp oliverna ur sockerlagen strö dem över bären och toppa med mascarponekrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.