Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka med kanel

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Variera kakan med tex. hallon, blåbär eller krusbär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa 6 portionsformar, à ca 2 dl.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner dem i smeten. Tillsätt oljan och vänd ner bär och nötter. Häll smeten i formarna och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.
  3. Servera de ljumma kakorna överpudrade med florsocker och en sked vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.