- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Hurra! Jag har hittat ett favorit recept som hade kommit bort. Precis lika god som jag kom ihåg! Jättegod och snabblagad sommarsallad! även makens favorit!
Instruktioner
- Sätt på grillen till medium och lägg folie på ugnsgallret.
- Mät up 1 msk vinäger, 1 msk olja, salt och peppar i en tallrik. Lägg i kycklingen och blanda tills väl täckta av marinaden. Lägg kycklinen på ugnsgallret och grilla 10-12 minuter, vänd och grilla ytterligare 10-12 minuter på andra sidan tills de ar genomkokta, glaserade och djupbruna i färgen.
- Halvera persikorna, ta bort kärnorna och skiva i tjocka klyftor. Lägg spenatbladen på en serveringstallrik. Skiva kycklingen och strö över spenaten tillsammans med persikorna och hälften av basilikan.
- Strimla resten av basilikan och blanda med återstående vinäger, olja, salt och peppar, i en liten skål. Ringla dressingen över salladen och servera.
Publicerat den
26 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar