Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsam kyckling och persiko sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Hurra! Jag har hittat ett favorit recept som hade kommit bort. Precis lika god som jag kom ihåg! Jättegod och snabblagad sommarsallad! även makens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på grillen till medium och lägg folie på ugnsgallret.
  2. Mät up 1 msk vinäger, 1 msk olja, salt och peppar i en tallrik. Lägg i kycklingen och blanda tills väl täckta av marinaden. Lägg kycklinen på ugnsgallret och grilla 10-12 minuter, vänd och grilla ytterligare 10-12 minuter på andra sidan tills de ar genomkokta, glaserade och djupbruna i färgen.
  3. Halvera persikorna, ta bort kärnorna och skiva i tjocka klyftor. Lägg spenatbladen på en serveringstallrik. Skiva kycklingen och strö över spenaten tillsammans med persikorna och hälften av basilikan.
  4. Strimla resten av basilikan och blanda med återstående vinäger, olja, salt och peppar, i en liten skål. Ringla dressingen över salladen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.