Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicomarinerad sparris med lax och parmesan

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Riktig vårmat med marinerad sparris, lax och den goda parmesanosten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa sparrisen och koka den i 2 minuter i buljong eller lättsaltat vatten.
  2. Vispa ihop ingredienserna till marinaden och smaka av. Lägg ner den varma sparrisen i marinaden och vänd runt.
  3. Rosta pinjenötterna i en torr och inte allt för het panna.
  4. Arrangera sparris och laxdskivor på ett stort fat.
  5. Hyvla över parmensan, strö över pinjenötterna, salta och peppra.
  6. Ringla till sist över lite balsamicosirap och servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.