Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smöra och mjöla en rund bakform ca 23 cm i diameter. Rör sedan margarin och socker pösigt, gärna med elvisp. Tillsätt äggen, ett åt gången. Mosa bananerna och rör ner dem. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en annan skål och rör sedan ner detta i smeten. Blanda sedan ner mjölken.
  3. Häll smeten i formen, grädda i mitten av ugnen ca 50 min. Prova med nålsticka. Låt sedan kakan kallna i formen. Garnera kakan med grädde, kiwi och jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.