Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Läcker kaka med mycket smak av nougat och banan. Dyr men värd varje krona.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i vaniljsocker och bakpulver och bikarbonat. Rör om. Ta sen mjölet och mjölken och det smälta smöret och rör ner. Mosa bananerna och blanda i smeten. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper i.
  2. Ställ in i ugnen 15 till 20 min i 175 grader.
  3. Ta sen ut plåten och låt kakan svalna lite. Men den ska fortfarande vara ljummen när du hyvlar på nougaten och lägger på strösslet.
  4. Skär upp fyrkanter i den storlek du vill ha.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.