Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

 
Skriv ut

En mycket tung och saftig kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Smöra och bröa en avlång bakform. Smält smöret och blanda alla torra ingredienser och mossa bananerna. Vispa ägg och socker vit och pösigt. Tillsätt bananer och det smälta avsvalnade smöret och grädden. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 50 minuter. Låt kakan vara i formen ca 5 minuter innan den läggs på sockrat bakplåtspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.