Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Banankaka med choklad och kokosflingor är gott till kaffet

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och bikarbonat i en skål. Smält matfettet Mosa bananerna. Blanda ner bananer och grädde i matfettet och rör ner i mjölblandningen. Vänd ner ett uppvispat ägg i smeten och häll den i en smord form, ca 23 cm i diameter. Grädda i 175 grader, ca 30 min. Strö riven choklad över den varma kakan och bred ut. Strö sedan på rikligt med kokosflingor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.