Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka nr 2

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Alltid gott med nybakat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund form, 26 cm i diameter.
  2. Vispa smör och socker med elvisp, tillsätt ett ägg i taget och fortsätt vispa tills allt är blandat och lite fluffigt. Blanda mjöl, bikarbonat och bakpulver i en skål.
  3. Mosa bananerna med en gaffel. Tillsätt mjölblandningen, bananer och kaffe. Vänd runt med en slev. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 40-45 minuter. Låt kakan svalna något innan den serveras

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.