Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaisesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktig Bearnaisesås enligt mig :)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vitpeppar, lök, vinäger och ½ dl vatten i en kastrull. Låt koka 4-5 min. Sila och häll tillbaka vätskan i kastrullen (kall). Skiva matfettet och lägg i kastrullen. Lägg äggulorna ovanpå, låt stå i kökstemp. 30 min. Sätt kastrullen i vattenbad med hett vatten, får ej koka! Vispa ihop ingredienserna. När allt smällt och blandats, fortsätt att vispa oavbrutet tills den blir blank och pösig. Smaka av med persilja och dragon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.