Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgryta med apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Apelsin och nejlikor hör vintern till. Här samsas de i en ljuvlig gryta som toppas med rostade mandelspån.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skala och hacka löken. Bryn köttet i smör i en stor stekpanna. Rör i löken, salta och peppra.
  2. Rör i apelsinskal och saft, kryddnejlika, fond och grädde. Låt koka ca 5 minuter. Strö över rostade mandelspån och hackad persilja.
  3. Servera grytan med pressad potatis och kokt brysselkål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.