Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En läcker snabblagad variant på italienska mandelskorpor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Grovhacka sötmandel och aprikoser. Skär smöret i tunna skivor. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt de övriga ingredienserna. Arbeta snabbt ihop till en deg.
  2. Klicka ut degen i tre smala längder på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
  4. Skär längderna i ca 2-3 cm breda bitar.
  5. Lägg dem med ena snittytan upp på en plåt, rosta dem i 200 graders ugn ca 4 minuter på varje sida.
  6. Förvara gärna skorporna i en plåt eller glasburk med lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.