Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönor och grönt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott tillbehör, eller en bufférätt. Det kokas och äts för lite bönor i Sverige.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till salladen. Peppra.
  2. Dressing: Rör ihop senap, vinäger och honung. Vispa i oljan i en tunn stråle. Tunna ut med vattnet och salta och peppra. Slå vinägretten över salladen och blanda väl.
  3. Låt stå i kyl och dra i en halvtimme innan servering. Serveras rumstempererad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • soipar 5 oktober 2008

    mycket smaklig bönsallad. Senapsdressing satte knorr på rätten. Äter den öven som grön förrätt.

  • farmoringer 12 oktober 2009

    Tack för ett gott recept. Det enda som jag inte hade i som var i ditt recept, var blekselleri. Inget som jag tycker om. Kanske hade blivit en annan smak med det. Men var supergott utan... Mvh Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.