Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Britt-Maries Franks kaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Detta är en riktig kaloribomb, men god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop allt till en smet, bred ut i en långpanna, på bakplåtspapper.
  2. Grädda i 160 grader i 20 min.
  3. Smält 1 kaka blockchoklad med apelsinsmak och bred över kakan, när den är gräddad.
  4. Skär i bitar innan den är helt kall. Frys in tills den har stelnat. Ta ut och bryt i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.