Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunkyckling, allt-i-ett, med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här kryddigt doftande allt-i-ett-rätten med kyckling och chorizo är fylld med mustiga smaker. 433 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, kärna ur paprikan och skär den i bitar. Ansa selleristjälkarna och skiva dem fint.
  2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Lägg i kycklingfiléerna och bryn dem runt om. Ta upp kycklingen ur pannan och lägg den åt sidan. Lägg lök, paprika, selleri och vitlök i pannan och fräs cirka 5 minuter tills grönsakerna börjat mjukna.
  3. Blanda ner cajunkryddan. Tillsätt chorizokorven, riset, de krossade tomaterna och kycklingbuljongen. Rör om tills allt är väl blandat.
  4. Lägg ner kycklingen i pannan. Lägg på locket och koka upp, sänk värmen och låt sjuda 30 minuter. Ta av locket och låt sjuda ytterligare cirka 10 minuter tills riset är färdigt och har absorberat det mesta av vätskan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.