Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni fylld med spenat och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färska lasagneplatter och Kelda sås gör det lätt och gott att laga canneloni.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Tina spenaten och krama ur vätskan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor.
  3. Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra.
  4. Fördela fyllningen på lasagneplattorna.
  5. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form.
  6. Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
  7. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.