Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni med spenat och ricotta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Canneloni med spenat och ricotta

Ingredienser

Instruktioner

Krama ur spenaten och blanda den med ricottan och salt och peppar Dela lasagneplattorna i bitar om de inte är i 12 bitar och lägg en klick fyllning, rulla ihop och lägg i en oljad form. Bred tomatsåsen över, strö ost över, in i ugnen 200 grader 20- 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Maahl 14 mars 2009

    Det blev för torrt, nästa gång får det bli två burkar tomatsås.

  • peos10 6 juni 2010

    Grymt gott! Gjorde en bechamelsås med ost som jag toppad ovan på tomatsåsen och sedan skuts in i ugnen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.