Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsoppa med touch av palsternacka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vecka 6 lunchsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala palsternackan, skär den i bitar och koka den mjuk i vattnet. Under tiden, skiva champinjonerna, hacka lök och vitlök och stek alltsammans tillsammans med kryddorna tills all vätska försvunnit och svampen fått färg. Tillsätt svamp- och lökröran tillsammans med balsamvinägern till palsternackan och låt sjuda 15 min. Mixa allt till en lagom konsistens, tillsätt ev ytterligare vatten om soppan känns tjock.
  2. Servera med knaperstekt bacon och grekisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.