Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär

 
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt det svalna. Blanda samman socker, havregryn och vetemjöl. Rör ner smöret. Tryck ut degen i botten och på kanterna i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i daimeter. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter tills den fått fin färg. Låt den kallna. Rör hastigt samman färskost och kesella till en smidig kräm. Fyll pajskalet med kramen och garnera kakan med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.