Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

supergod fest mat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Bryn kycklingen lägg i en ugnsfastform. 2. lägg över sparris på kycklingen. 3.Fräs skinka, svamp och vitlök. 5.Häll i creme fraiche och mjölk kokas upp. 6. Ädelost och hönsbuljong smulas ner. rör om häll sedan detta över kycklingen. 7. 250;c mitten av ugnen i 20 min.
  2. Ris eller potatis till och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.