Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili Biffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongott om man gillar stark mat..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur chilin. Finhacka den. Blanda färs, chili, chilisås, salt, peppar och ägg med potatismjöl och vatten. Rör om tills allt är väl blandat.
  2. Hetta upp smöret i en stekpanna tills det blivit gyllenbrunt. Klicka ner färsen i stekpannan med en sked. Stek i omgångar, ca 2 minuter per sida. Lägg över biffarna i en traktörpanna eller stekpanna.
  3. Häll över såsen när alla biffarna är stekta. Låt allt bli genomvarmt. Servera med kokt ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.