Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne med bruna bönor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkel när man är många personer som skall äta

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök, vitlök och fräs den i flytande smör och olja så den blir gyllenbrun. Lägg i köttfärsen och rör med trägaffel tills den är stekt och söndersmulad. Salta och krydda. Blanda bönor. tomater och köttfärsen, låt det koka tillsammans på svag värme en stund. Blanda sist i ärtor och majs och låt det få ett uppkok. Smaka av med kryddorna och låt det få den smak du tycker om. Servera med ris och bröd eller kanske med bara bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.