Brownies för alla som älskar choklad. Botten toppas med chocolate chip cookie dough, smält choklad och chokladbitar. Denna brownie gör garanterat succé på fikabordet!
Instruktioner
- Botten:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält choklad och smör över vattenbad eller i mikro. Tillsätt farinsocker och rör ihop ordentligt. Tillsätt alla äggen och blanda väl. Tillsätt mjöl och vaniljextrakt eller starkt kaffe.
- Bred ut blandningen i en form, ca 20x30 cm.
Grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 minuter. Låt den svalna.
- Chocolate chip cookie dough:
- Rör smör, socker och farinsocker fluffigt. Tillsätt mjöl, mjölk och vanilj. Rör sist ner chokladen.
Bred ut toppingen på den avsvalnade bottnen och ställ den i kylskåp i minst 1 timme.
- Ringla över smält choklad och garnera med små chokladbitar strax före servering. Ställ eventuellt in kakan i frysen i 1 timme så att den blir lättare att skära upp.
Publicerat den
4 mars 2014
Liknande recept
Skriv kommentar