Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip dough brownies

 
  • Serverar: 35-40 portioner
Skriv ut

Brownies för alla som älskar choklad. Botten toppas med chocolate chip cookie dough, smält choklad och chokladbitar. Denna brownie gör garanterat succé på fikabordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten:
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Smält choklad och smör över vattenbad eller i mikro. Tillsätt farinsocker och rör ihop ordentligt. Tillsätt alla äggen och blanda väl. Tillsätt mjöl och vaniljextrakt eller starkt kaffe.
  4. Bred ut blandningen i en form, ca 20x30 cm. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 minuter. Låt den svalna.
  5. Chocolate chip cookie dough:
  6. Rör smör, socker och farinsocker fluffigt. Tillsätt mjöl, mjölk och vanilj. Rör sist ner chokladen. Bred ut toppingen på den avsvalnade bottnen och ställ den i kylskåp i minst 1 timme.
  7. Ringla över smält choklad och garnera med små chokladbitar strax före servering. Ställ eventuellt in kakan i frysen i 1 timme så att den blir lättare att skära upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.