Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och minformar med aprikoser

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fransk chokladkaka i liten form, som du snabbt svänger ihop när du får oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smält smör och choklad i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt chokladblandningen till äggen och vispa lite till.
  3. Häll smeten i 4 smorda portionsformar och grädda i 8-10 minuter. Smeten ska vara lite lös i mitten.
  4. Låt formarna svalna något och servera dem med aprikoserna.
  5. Sikta över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.