Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladglaserade pecannötter

 
Skriv ut

Nötter och choklad är alltid gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda choklad och grädde i en metallskål, som placeras i en gryta med sjudande vatten. Rör om då och då tills blandningen är smält och slät. Ta bort blandningen från värmen. Vänd ner pecannötterna i chokladen. Blanda tills de är helt täckta.
  2. Ta upp några pecannötter åt gången med en hålslev. Lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper och ställ dem svalt i ca. 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.