Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med päron

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den är lätt, snabb och bekväm att göra och de flesta tycks gilla den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Häll av saften från päronen och lägg dem i en fyrkantig ugnssäker form, ca 22 cm, med den kupade sidan upp.
  2. Vispa ihop resten av ingredienserna till en mjuk smet.
  3. Bred ut smeten över päronen och grädda kakan ca 20 min mitt i ugnen.
  4. Stäng av ugnsvärmen och låt kakan stå kvar i ugnen ytterligare 5 min. Då är den gräddad i kanterna men krämig i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.