Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkladdkaka med smak av mint och päron

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god kladdkaka! Lika god mjölkfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och chokladen i en kastrull. Vispa ägg och socker under tiden poröst. Blanda ner den smälta chokladsmeten och päronkonjaken i äggröran. Rör ner vetemjölet sist till en fin smet.
  2. Smörj en form, 24cm i dm och häll i smeten. Gräddas i ugnen ca 11-13 min, den ska vara smetig i mitten.
  3. Serveras med vispad grädde eller vaniljglass. Jag gör den alltid mjölkfri, använder mjölkfri blockchoklad och mjölkfritt smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.