Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkolakräm med passionsfrukt och hallon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En underbar chokladdessert som är en blandning mellan mousse och kräm med rik chokladkolasmak. Glöm absolut inte passionsfrukten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm grädden och låt koka i någon minut. Tag kastrullen från plattan.
  2. Bryt chokladen i bitar och rör ner i grädden. Rör tills chokladen smält. Fortsätt att röra kraftigt och tillsätt äggulan.
  3. Rör ner smöret och vaniljsockret. Fortsätt att röra tills smeten är helt slät.
  4. Lägg hallon i botten på 6 glas. Fyll på med chokladkrämen.
  5. Kyl i minst 1 timme.
  6. Smält den mörka chokladen och ringla den över. Garnera med passionsfrukt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.