Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulle med kokos

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Riktigt god rulltårta som ingen kan motstå och det bästa är att den går så snabbt att göra! Prova också att fylla din rulltårta med en blandning av vaniljkräm och grädde tillsammans med bär. Nutella och rostade hasselnötter är också förödande gott! Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Sikta och blanda samman potatismjöl, kakao och bakpulver. Rör ner detta i smeten tillsammans med kokosen. Bred ut smeten i en långpanna, 30x40 cm, med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter.
  3. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra försiktigt loss gräddningspapperet. Låt svalna under långpannan eller under en fuktig handduk.
  4. Vispa grädden. Bred ut den över kakan. Skär nektarinerna i bitar och strö dem över grädden. Rulla ihop kakan från långsidan. Smält chokladen över vattenbad. Ringla den över rulltårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.