Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En lagom seg nötbotten överdragen med god chokladgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Mal nötterna och blanda dem med bakpulvret och vänd ner i smeten.
  2. Häll smeten i en smotd form med löstagbar botten och grädda i 175 grader, c:a 40 minuter. Låt kallna.
  3. Vispa ihop alla ingredienser till chokladgrädden tills den får mjuka toppar. Bred ut grädden lite slarvigt med en slickepott. Riv mörk choklad över tårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.