Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En variant av kladdkaka. Mycket fettsnål. Får sin kladdighet från Kesella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem tillsammans med Kesellan. Smaksätt ev. med konjak.
  2. Häll upp smeten i en smord, bröad form (ca 24 cm i diameter) med löstagbar kant. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 20-25 min. Kakan ska vara fuktig inuti.
  3. Låt kallna. Sikta över florsocker innan servering. Serveras kylskåpskall med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.