Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta a la Cecilia

 
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Fantastiskt god

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull. Rör i bären så att de tinar. Lyft kastrullen från plattan. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen 20-25 min i 175 grader. Kakan ska vara lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över lite florsocker. Servera med glass eller grädde och bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.