Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choko Surprise med hallon

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Goda, läckra och lättbakade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°C.
  2. Smält Odense Mörk Choklad över vattenbad enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Vispa smör och socker i en skål. Tillsätt äggen och vispa i ca 30 sek till en jämn smet. Vänd ner mjölet och den smälta chokladen och vispa ytterligare 1 min.
  4. Häll upp smeten i 16 stabila formar. Skär 16 st skivor av ODENSE Mandelmassa Lyx, ca ½ cm tjocka och lägg på toppen i varje form. Tryck ner dem lite lätt i chokladsmeten.
  5. Baka i 12-15 min i ugnen. Ta ut kakorna och låt dem svalna.
  6. Lägg en klick hallonmarmelad på toppen av varje kaka innan servering.
  7. Gott med en kula god gräddglass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.