Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfromage med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Fluffigt efter maten

Ingredienser

Instruktioner

Vispa gulor och socker poröst. Tillsätt citronskalet. Blanda gelatinpulvret i citronsaften i en kopp. Sätt koppen i en kastrull med kokhett vatten. Rör så att gelatinet löser sig. Låt det svalna något. Vispa vitorna till hårt skum. Rör ner gelatinet i den vispade äggulan och därefter äggvitorna och gräddfilen. Rör inte mer än nödvändigt. Häll upp i 4 glas och låt stå svalt i ca 2 timmar. Garnera med hallon

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.