Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkyckling med rucola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott - precis som det ska vara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kycklingen med citronskalet och citronsaften, tillsätt oljan, vitlöken och kryddorna. Ta ur filéerna från marinaden och bryn dem i stekpanna tills de fått fin färg.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingfiléerna i en form, häll på marinaden och låt stå i mitten av ugnen i ca 15 min tills de har en temperatur på 68 grader. Hacka rucolan och strö över precis innan servering. Garnera med citronskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.