Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronsås till fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Tog vad jag hade hemma. Familjen blev nöjda. Tyckte själv att den blev riktigt bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ner mjölet i fiskbuljongen. Koka upp under omrörning. Späd om det behövs med lite extra buljong eller med lite mjölk.
  2. Tillsätt grädden och vispa i äggulan. Dra grytan av plattan. Tillsätt citronsaften och smaka av med saltet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.