God citrusfågel med en tuoch av Indien.
Instruktioner
- Mixa äggulorna med senapen och vispa droppvis ner oljan till en tjock majonnäs. Smaksätt med salt och peppar.
Vänd ner vinäger och curry.
- Dela kycklingen, salta och stek i olja i en het stekpanna, tills den fått fin färg. Riv citronskalet och pressa ur saften.
- Sänk värmen och strö över citronskalet och häll saften i stekpannan. Låt sjuda någon minut tills kycklingen är klar.
- Skär blomkålen tunt. Dela och kärna ur äpplet, skär det i tunna skivor. Lägg det i en bunke, salta och vänd runt. Låt stå i 5 minuter. Hacka gräslöken och rör ner hälften i majonnäsen. Vänd ner blomkål och äpple.
- Värm bröden enligt anvisning på förpackningen. Dela bröden i halvor.
- Servera bröden med coleslaw, kycklingen och toppa med resten av gräslöken.
Publicerat den
8 oktober 2012
Liknande recept
Skriv kommentar