Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clam Chowder New England

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

ABBAs musslur på burk går jättebra

Ingredienser

Instruktioner

Fräs bacon, lök, lagerblad och timjan på svag värme i ett par minuter i en gryta. Tillsätt potatistärningar och buljong, sjud i ca 5 minuter. Grovhacka musslorna och lägg dem i soppan. Rör ut maizena i lite av mjölken och rör ner detta tillsammans med resten av mjölken och grädden. Sjud tills potatisen är färdig men inte mosig, ca 2-3 minuter. Smaka av med lite salt och peppar. Garnera med persilja och eventuellt lite kryddolja. Servera soppan rykande het.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.